torstai 26. joulukuuta 2013

Tapaninpäivän jouluaatto

Meillä on tänä vuonna ollut todella erilainen joulu. Miehen kanssa vietettiin joulua jo viime sunnuntaina ja lasten kanssa meillä oli aatto vasta tänään. Lapset nimittäin olivat oikean aaton isänsä luona.Sain kuitenkin lapset tapaninpäiväksi luokseni.
Aamulla siivoilin vielä viimeiset romut pois nurkista ja lähdin hakemaan lapsia isän luota. Kun päästiin kotiin lapset löysivät ison kasan lahjoja kuusen juuresta. Päätettiin kuitenkin odottaa Jaana mummoa ennenkun alettiin avaamaan lahjoja. Ja Jaana mummon mukana tuli muutama lahja lisää. Saatiin avattua lahjat ja lapset ehtivät leikkiä jonkun aikaa kun aloin tekemään ruokaa. Ei kuitenkaan nautittu mitään jouluruokaa vaan tein avokadopastaa johon päälle haloumi juustoa. Ruokailun jälkeen leivottiin koko porukka pipareita ja kun ne oli valmiita juotiin vielä teet.
Tänään ensimmäistä kertaa oli edes vähän joulufiilistä kun lapset oli kotona. Oli ihana katsoa kun lapset availivat lahjoja ja pikkuWee ei edes jaksanut kaikkia avata koska paketista tuli auto jolla oli heti pakko leikkiä. Oltiin syöty jo ruoka kun pikkuWee vasta avasi viimeisen lahjansa. IsoWee tosin sai muutaman saman lahjan täällä kun isänsä luona, mutta onneksi oli mieluisia niin ei haittaa vaikka tulikin samoja lahjoja molempiin paikkoihin.
Minäkin sain joululahjan isämieheltä. Nimittäin viimeiset avioero paperit. Nyt on sitten liitto ohi. Tasan vuosi sitten alettiin eroa tekemään ja nyt se on sitten vihdoinkin ohi. Silti hieman haikea olo vaikka tätä ollaan jo vuosi odoteltu. En koskaan olisi kuvitellut olevani näin nuori ja eronnut.

Hyvää loppu vuotta silti kaikille : )

- Sannikka -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti