perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulu tulee

En oo kauheen innokas jouluihminen. Lahjoja on kiva saada, mutta en tykkää erityisesti jouluruoasta enkä laita oikeastaan koskaan mitään joulukoristeita kotiin. Tänä vuonna kuitenkin päätin, että meille tulee edes pieni joulu. Ja tykkään kyllä ideasta.
Tänään käytiin ostamassa joululahjat lapsille ja ostin samalla Jonnille lahjat. Vielä on pieni paketti jonka haluan hakea, mutta muuten mun lahjat on ostettu. Samalla kun ostettiin lahjat niin otettiin mukaan ihan muutamat jouluvalot ja kuusen koristeita. En ihan vielä viitsi laittaa niitä esille, mut vois laittaa vaikka nyt kun lapset tulee.
Se mitä jouluna tehdään niin on vielä mysteeri. Lapset on tän joulun isin luona ja tulee sit kylään tapaninpäivänä. Sillon me siis vietetään aattoa. Avataan lasten kanssa lahjoja yms.Mutta itse aattona olen miehen kanssa joko kotona ja vietetään aatto rauhassa tai sitten mennään käymään Jonnin äidin luona. Nyt kun lapset eivät ole täällä niin ei onneksi tarvii sen pahemmin suunnitella mitään erikoista.

Viimeksi puhuin siitä, että pysyisin kotona nyt hetken aikaa lasten kanssa. Sain kuitenkin niin mahtavia uutisia töissä ja toimenkuva muuttuu niin päätin pysyä töissä. Nyt kuitenkin kaikki mahdolliset vapaat tulee sillon lapsi viikolla.

Vaan muutama lahja piti ostaa, mutta tässä meidän paketti kasa. Siitä puuttuu siis kavereille lähtevät lahjat, mun lahjat ja Jonnin lahjat.

- Sannikka -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti