maanantai 25. marraskuuta 2013

Vaatteet on mun aatteet

Ne jotka tuntee mut vähän pidemmän ajan takaa - tai tuntee mua vähän paremmin - niin tietää etten todellakaan aina ole huolehtinut ulkonäöstä (en väitä että nyt huolehtisin kauhean hyvin, mutta edes jotenkin).

Ennen lapsia kokeilin todella monia erilaisia tyylejä. Välillä oli minihame ja isot maiharit tai sitten miesten isot housut ja huppari. Koskaan en kuitenkaan ole osannut pukeutua kauniin naisellisesti tai elegantisti. Aina tyyli on ollu jollain tavalla poikkeavaa. Useimmiten kokonaan mustaa ja mahdollisimman vähän naisellisia yksityiskohtia.

Lasten synnyttyä verkkarit tuli muotiin. Verkkarit ja puhdas naama ilman edes kosteusvoidetta. Meikistä ei ollut tietoakaan niinä aikoina. En jaksanut aamuisin tehdä naamalleni tai vaatteilleni mitään. Jos oli jotain erikoista niin -ehkä- laitoin farkut jalkaan.

Pitkään tämä muoti vaihe sitten jatkuikin. Myös yksi ystäväni tästä huomautti. Muistutti kuinka ennen lapsia pidin paremmin huolta itsestäni, mutta eihän se minuun vaikuttanut. Vasta kun menin takaisin töihin Veetin syntymän jälkeen niin aloin taas miettimään miltä näytän. Aloin taas laittamaan meikkiä naamaan ja verkkarit jäi kotihousuiksi.

Nyt sitten onkin se tilanne että ilman meikkiä en lähde muualle kun koiran kusettamaan tai lähikauppaan. Sen lisäksi ne verkkarit tosiaan on kotihousuina nyt.

Vaikka huolehdin enemmän nyt ulkonäöstä ja ostelen enemmän vaatteita en kuitenkaan ole vielä keksinyt mikä idea on maksaa 200e housuista kun 15e saa yhtä hienot, mutta ei vaan "laatu" merkkiä. Kyllä mä silti aina välillä "tuhlaan" ja ostan jotain josta oikein tykkään vaikka se maksaisikin enemmän kun 20e.

Tänään viimeksi kävin kamppailua budjetin ja järkeilyn kanssa. Löysin nimittäin itselleni aivan mahtavan talvitakin! Sopivan kokoisen, hyvän takin, jossa kuitenkin jotain erikoista, mutta hinta oli kokonaiset 199e. En sitä sitten ostanut vaan päätin käydä katsomassa vielä muista kaupoista. Nyt sitten 199e takki jäi kauppaan ja mukaan kotiin tarttui -40% alennuksessa ollut miesten takki jolle jäi hintaa vähän alle 40e. Sopiva hinta ja sopiva takki koiran ulkoiluttamiseen.
Vaikka 200e takki olisikin ollut kivemman näköinen, mutta koiraa ulkoiluttaessa lämmin ja mukava takki on tärkeämpi kun erikoinen pinkki mahti takki.

- Sanna

Kuva ei siis liity takkiin mutta ei kauheesti ollut kuvia missä näkyisi vaatteet : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti