tiistai 12. marraskuuta 2013

Lasten vai äidin blogi?

Mietin pitkään millaisen blogin haluan aloittaa. Aloitanko blogin jossa kerron lasten kasvusta, uusista opeista ja pissa saavutuksista- vai haluanko blogin jonne voin kertoa omista suorituksistani, arjen murheista ja liikunnasta. Ajattelin nyt kuitenkin yrittää jotenkin yhdistää nämä molemmat. 

Nyt kun lapset ovat isin luona voin tyytyväisin mielin kirjoitella itsestäni ja karvapallosta joka on hieman muuttanut arkeamme.

Patu on saanut nimittäin meidät molemmat aikuiset liikkumaan paljon ahkerammin. Ennen tehtiin parin kilometrin kävely ehkä kerran kahdessa viikossa ja sekin vaan jos huvitti. Nyt kuitenkin liikunta on joka päivä osa arkea. Käydään 2-10km kävelyillä 3-4krt päivässä. Sen myös huomaa. Patun saapumisen jälkeen kiloja on lähtenyt noin 10 ja housu koko pienentynyt. Nyt kuitenkin pitäisi saada vielä jatkettua matkaa eikä enää pelkkä ulkoilu riitä. 

Ruokailut ovat myös parantuneet viimeisen vuoden aikana suuresti. Uusi mies vaikutti paljon syömisiin ja kaikki vanhat huonot tavat jäivät pois (ainakin melkein). Silti suklaa on parasta herkkua mitä vaan voi olla. Siitä en pääse eroon varmasti koskaan. Enkä halua. Nyt kuitenkin pitäisi nipistää kaikki turha syöminen pois ja keskittyä ruoan laatuun. Jos vaikka vielä joskus olisi samassa kunnossa kun teininä. *toive* Nyt siis vinkkejä kehiin. 

Olisiko nyt siis aika rientää salille hakemaan omaa aikaa ja pienempää kroppaa?

Olisi!

- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti