maanantai 18. marraskuuta 2013

Täydellinen kotiäiti


Mä en siis missään nimessä ole täydellinen kotiäiti. En voisi missään nimessä väittää edes olevani. En mitään lähellekään.

Aina välillä olen kyllä hieman kateellinen joillekin äideille / naisille. Niille jotka jaksavat leipoa aina ja odottavat kotona miehensä soittoa jotta voi alkaa valmistamaan ateriaa. Meillä ei aina syödä kotiruokaa vaan välillä turvaudutaan kauppojen valmisaterioihin tai pika pastoihin. Lisäksi leipominen on todella vähäistä. Lettuja aina sillon tällöin teen ja välillä yllätän itseni ja lapset. Sellainen päivä oli esim tänään.

Tehtiin nimittäin lasten kanssa jotain yhtä helppoa kun letut - pipareita! Joku saattaisi tehdä itse taikinan, mutta minä turvaudun kaupan valmiiseen pakastin taikinaan joka vaan kaulitaan ja sitten leipomaan. Ei tehty perinteisiä tähtiä ja joulukuusia vaan Patun kuvia.Lapsille helppoa ja kivaa. Pikaisesti uuniin ja sitten onkin piparit valmiita.

Eli vuoden ensimmäiset piparit on nyt leivottu ja hyviä tulikin : ) Tuoreiden pipareiden tuoksu kyllä ihanasti luo jouluista tunnelmaa kotiin. Jos vaikka ennen joulua jaksaisi uudestaan.

- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti